Numbrimaagia ennustab Kanepile Wimbledonis turniirivõitu

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi alustas hooaega võiduga Brisbane'i turniiril.
Kaia Kanepi alustas hooaega võiduga Brisbane'i turniiril. Foto: SCANPIX

Viimastel päevadel on tennisemaailmas kihama löönud – Eesti esireketi Kaia Kanepi hooaja algus on olnud äravahetamiseni sarnane tšehhitari Petra Kvitova mulluse algusega, aga kas ta suudab aasta ka sarnaselt lõpetada?

Meenutame siinkohal Kvitova eelmist hooaega – tšehhitar asus aasta alguses maailma edetabelis 34. kohal ja võidutses kohe Brisbane’is, jõudis seejärel Austraalia lahtistel meistrivõistlustel veerandfinaali ja võitis Pariisi turniiri. Aasta tipphetkedeks olid võit Wimbledoni finaalis ja aastalõputurniiri esikoht, kokku võitis ta seitse turniiri ning lõpetas aasta maailma teise numbrina.

Kanepi alustas tänavust hooaega 34. edetabelikohalt ning võitis Brisbane’i turniiri…

Kahe piiga identsest aastaalgusest tuli eestlannal juttu nii Eesti kui ka välismaiste ajakirjanikega.

«Igasugused asjad on elus võimalikud, aga minule ei meeldi ennustamisega tegeleda,» jäi Kanepi kodumaise meediaga sel teemal arutledes napisõnaliseks. «Kui me aasta pärast uuesti räägime, siis vaatame, kas tegin sama või ei.»

Brisbane’is peetud mängujärgsel pressikonverentsil vastas ta aga küsimusele, kas ta suudab Kvitova jälgedes astuda, niimoodi: «Kui ma samamoodi mängin, siis usun, et suudan. Pean võitma ja mängima stabiilselt. Eks aasta lõpus ole näha, kas sain samaga hakkama või ei.»  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles