Drelli nimekas agent: üks NBA klubi on Henrist väga huvitatud, ootame ka teiste tagasisidet

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Tomaso Comellini.
Tomaso Comellini. Foto: Ain Liiva

Korvpalliliiga NBA tänavuse noormängijate valimise ümber on palju küsimärke, kuid Henri Drelli agent Tomaso Comellini vaatab suvele üsna optimistlikult.

Andekas Eesti mängumees andis end üles ka mullu, kuid võttis oma nime veidi enne drafti maha. Comellini ütles Postimehele, et praegu on liiga vara öelda, kas tänavu minnakse lõpuni, sest koroonapandeemia tõttu on liiga palju lahtisi otsi. Küll aga püsib tema sõnutsi Drell kenasti pildil.

«Eelmisel suvel oli Henri rohkem kui ühe võistkonna huviorbiidis. Aga vaatasime üldist drafti taset ja otsustasime ühe hooaja oodata,» keris Comellini ajaratast tagasi. «Nüüd on Henrist väga huvitatud üks meeskond, aga ootame ka teiste tagasisidet.»

Drellil jäi Itaalia kõrgliigas Pesaros seljataha heitlik hooaeg, kuid kogenud agendi arvates ei pruugi see saada saatuslikuks.

«Henri alustas hooaega hästi, kuid tiim ei võitnud. Sellisel juhul kannatavadki kõige rohkem noored. Aga Henri jätkas tööd oma nõrkade külgede kallal ja reageeris, nagu profimängija peabki. Ta nägi kõvasti vaeva, et olla valmis igal ajal mängu sekkuma. Henri ei lähe drafti küll särava statistikaga, ent areng räägib enda eest,» arutles Comellini.

Koroonapandeemia tõttu jääb ära mitu hooajaeelset laagrit. Pole teada, kas mängijatel on võimalik end üldse veel kuidagi tõestada või tuleb tiimidel otsus langetada enneaegu lõppenud hooaja põhjal. Viiruse ulatuslik levik räägib pigem Drelli kahjuks.

«Palju sõltub sellest, kas Henri saab oma arengut tõestada,» märkis Comellini. Ta lisas, et praegu näeb tema hoolealune iga päev tõsist vaeva üldfüüsilise treeninguga.

Itaallasest agent kuulub Sigma Sportsi agentuuri, kust on paljude teist hulgas tuule tiibadesse saanud Nicolo Melli, Luigi Datome ja Petteri Koponen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles