Reinar Hallik: arvutimängud pole veel nii reaalseks tehtud, et seal keegi sama hästi viskaks kui mina!

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Reinar Hallik.
Reinar Hallik. Foto: Margus Ansu

25. aprillil alustab verivärske PAF Korvpalli E-spordi liiga, millest võtavad osa kõik seitse Eesti meistriliiga klubi. Meeskonnad võistlevad PlayStationi konsooliga videomängus NBA 2K20.

Liiga avamängus lähevad vastamisi Rakvere Tarvas ja Pärnu Sadam/Transcom. Viimase eest teeb e-spordi debüüdi legendaarne Eesti koondise viskekahur Reinar Hallik, kelle sõnul vajab konsooliga toimetamine veel harjumist. «Välisklubides olles olen PlayStationit ikka mängud, aga kindlasti vajavad oskused veel lihvimist,» sõnas ta korvpalliliidu pressiteate vahendusel.

Kas Halliku virtuaalkuju vähemalt viskab juba sama hästi kui mees ise? «Arvutimängud ei ole veel nii reaalseks tehtud, et seal keegi sama hästi viskaks kui mina! Arendajatel on vaja veel vaeva näha,» sõnas Hallik endale omase huumoriga.

E-liiga on Halliku arvates igati tore ettevõtmine. «Korvpall on täielikult seisma jäänud ja kõigil ju aega on. Huvitav on end proovile panna, saab kildu visata ja spordile omane võistlusmoment on ka sees.»

Tarva ridades võistleb ka Halliku vana sõber ja rivaal Kristo Saage. «Ma soovitasin tal puldi veoautosse kaasa võtta, saab punase tule taga õppida. Ruut on viskamise nupp, ega tal rohkem teada pole vaja, sest sööta pole ta kunagi osanud,» muheles endine pallur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles