Madridi Reali jalgpalliklubil on 11-mängijaline «must nimekiri»

Henry Lääne
Copy
James Rodriguez (vasakul) ja Gareth Bale 2015. aastal.
James Rodriguez (vasakul) ja Gareth Bale 2015. aastal. Foto: ANDREA COMAS/REUTERS

Hispaania ajaleht Sport kirjutab, et tuleval suvel soovib Madridi Reali jalgpalliklubi lahti saada tervelt 11 mängijast. Väljaande sõnul kuuluvad nad niinimetatud musta nimekirja.

Nende 11 palluri hulgas on mitu väga tuntud mängijat. Näiteks waleslane Gareth Bale, Horvaatia keskväljavõlur Luka Modric, Kolumbia staar James Rodriguez ja Brasiilia vasakkaitsja Marcelo.

Kvarteti kõrval soovib Real väidetavalt lahti saada ka Mariano ja Brahim Diazest, Alvaro Odriozolast, Eder Miliatost, Luka Jovicist, Alphonse Areolast ja Lucas Vazquezist.

Spordi sõnul on nimekirja kokku pannud Reali president Florentino Perez ja peatreener Zinedine Zidane. Muide, näiteks Militao, Jovic ja Brahim Diaz liitusid klubiga alles mullu.

Ka Areola kolis Madridi mullu suvel, kuid tema on Realis laenulepingu alusel Pariisi Saint-Germainist. Tõsi, klubil on võimalik väravavaht PSGst endale osta, kuid seda ei tasu Spordi andmeil tõenäoliseks pidada.

Suurpuhastus on Hispaania meedia teatel ootamas ka Reali igirivaali FC Barcelonat. Kataloonia gigandist peaksid lahkuma 13 mängijat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles