Viiekordne NBA tšempion: seksisin üle 2000 naisega, kellest vähemalt 500 polnud prostituudid

Postimees Sport
Copy
Sel korral ei suutnud Dennis Rodman (punase peaga) Shaquille O'Neali takistada.
Sel korral ei suutnud Dennis Rodman (punase peaga) Shaquille O'Neali takistada. Foto: STEVE SIMONEAU/AP

Ajaloo ühele paremale korvpallurile Michael Jordanile ja Chicago Bullsi 1997/98 hooajale pühendatud dokumentaalsarjas «The Last Dance» saavad tähelepanu ka mitmed tema meeskonnakaaslased ja teised Bullsi tähelennu olulised liikmed. Eile USAs linastunud sarja kolmandas osas püüdis tähelepanu Dennis Rodman.

Korvialune jõud oli küll vaid 201 cm pikkune, kuid tänu heale kohavalikule, tugevale kehale ja suurele võitlejahingele oli Rodman maailma tugevaima korvpalliliiga NBA üks paremaid lauapallide hankijaid. Näiteks võttis ta 1992/93 põhihooajal keskmiselt tervelt 18,7 lauapalli, mis on röögatu arv.

2011. aastal kuulsuste halli võetud viiekordne NBA tšempion oli lisaks lauapallide võtmisele tuntud ka oma edeva elustiili ja välimuse poolest. Rodmani nõrkus? Naised.

Näiteks väitis Rodman «The Last Dance'is», et magas karjääri jooksul rohkem kui 2000 naisega, kellest vähemalt 500 polnud prostituudid. Tema tuntuimad voodikaaslased on lauljatar Madonna ja praegune Los Angeles Lakersi omanik Jeanie Buss.

Tänaseks 58-aastane korvpallilegend pole aga alati nautinud ilusat elu. Enne NBA staariks saamist oli ta kodutu ning üritas endalt elu võtta. Ema viskas ta 18-aastasena kodunt välja, kuna Rodman oli laisk ega võtnud oma eluga midagi ette.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles