Tippjalgpallur jäi ihaldatud esemeta: mu abikaasa... Tead küll, kuidas naised võivad olla

Henry Lääne
Copy
Atalanta jalgpallur Alejandro Gomez.
Atalanta jalgpallur Alejandro Gomez. Foto: RemotePhotoPress/SIPA/RemotePhotoPress/SIPA

Itaalia endine jalgpallikoondislane Ciro Ferrara pani hiljuti müüki oma särgikollektsiooni ühe kõige väärtuslikuma eseme: legendaarse Diego Maradona mängusärgi, mis pärineb 1987. aasta juunist, mil Argentina ja Itaalia pidasid maavõistluskohtumise.

Ferrara soovis koguda raha koroonaviirusega võitlemiseks ning kuulsa argentiinlase särgioksjon sai lennuka alguse. Lõpuks läks särk kaubaks 55 000 euro eest ning selle ostis endise Itaalia koondislase Sebastian Giovinco agent Andrea Cattoli.

Oksjonil tegi mitu pakkumist ka Põhja-Itaalias ehk riigi koroonaviiruse epitsentris pesitseva Atalanta kapten Alejandro Gomez. Temagi on pärit Argentinast ning soovis Maradona särki väga.

Proosalisel põhjusel polnud Gomezil aga suurt võimalust see endale saada. «Andsin endast kõik,» ütles Itaalia tippklubi võtmemängija jalgpalli maailmameistrile Fabio Cannavarole. «Aga mu abikaasa... Tead küll, kuidas naised võivad olla. Ühel hetkel käskis ta mul hoogu maha võtta. Vähemalt aitasin hinda tõsta.»

Cannavaro organiseeris oksjonit koos Ferraraga. Kahe Itaalia vutilegendi fond on koroonaviirusega võitlemiseks kogunud 85 000 eurot, müües särke endiste ja praeguste jalgpallurite kollektsioonidest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles