Premier League'i covidiootidest võiks peaaegu kokku panna tugeva löögirusika

Henry Lääne
Copy
Sel pildil on kaks Londoni Arsenali covidiooti: Alexander Lacazette (kõige vasemal) ja David Luiz (nr 23). Nende vahele mahub Pierre-Emerick Aubameyang.
Sel pildil on kaks Londoni Arsenali covidiooti: Alexander Lacazette (kõige vasemal) ja David Luiz (nr 23). Nende vahele mahub Pierre-Emerick Aubameyang. Foto: Paul Terry via www.imago-images.de/imago images/Sportimage

Inglismaa jalgpalli kõrgliiga ehk Premier League'i pallurid on koroonakriisi ajal korduvalt silma paistnud reeglite eiramisega. Covidiootidest võiks kokku panna väga hea võistkonna, kui leiduks vaid väravavaht...

Covidiootide peatreeneriks oleks Tottenham Hotspuri juhendaja Jose Mourinho, kes andis avalikus pargis oma mängijatele näpunäiteid. Portugallane on oma viga tunnistanud.

Äärekaitsjatena kuuluksid tiimi Spursi pallurid Ryan Sessegnon ja Serge Aurier, kellest esimene mängiks vasakul ja teine paremal. Nemad jäid vahele avalikus kohas treenimisega.

Keskkaitses pidurdaksid vastaseid Londoni Arsenali David Luiz (kohtus meeskonnakaaslase Granit Xhakaga ja eiras nõudeid) ning Manchester City Kyle Walker (korraldas seksipeo). Viimane on küll tuntud paremkaitsjana, kuid suudab edukalt mängida ka keskel.

Keskvälja moodustaksid Xhaka, Spursi poolkaitsja Moussa Sissoko (treenis avalikus kohas) ja Aston Villa juveel Jack Grealish. Viimane pani koroonaisolatsiooni ajal pidu.

Täpselt sama asjaga jäi vahele Evertoni edurivimees Moise Kean. Itaallase kõrval püüaksid koroonatiimi võidule viia Arsenali ründaja Alexander Lacazette (käis autot pesemas) ja järjekordne Arsenali mängija Nicolas Pepe (kohtus sõpradega).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles