Koroonaga nakatunud tippjalgpalluri naine ignorantidest lapsevanematele: teadke, et teie tõttu sureb täna keegi (1)

Postimees Sport
Copy
Tippjalgpalluri Ezequiel Garay abikaasa Tamara Gorro.
Tippjalgpalluri Ezequiel Garay abikaasa Tamara Gorro. Foto: Instagram @tamara_gorro

Hispaania nimeka jalgpalliklubi Valencia pallur Ezequiel Garay nakatus kuu aega tagasi koroonaviirusse. Tema abikaasa Tamara Gorro palus nüüd, et inimesed järgiksid karantiinireegleid.

Naine on väga pettunud, et paljud emad ja isad on nõudeid eiranud ning on koos lastega käinud karantiinireegleid eirates näiteks väljas jalgpalli mängimas, jalutamas või päikese käes peesitamas.

«Neil on kama kaks, et tervishoiutöötajad annavad oma aega ja tervist, et meie elusid säästa,» põrutas Gorro. «Võime vaielda, kas koroonakriisi ajal on tehtud õigeid otsuseid, kuid üks on selge: kui inimesed ei tee koostööd, ei tule Hispaania kriisist välja,» ütles argentiinlasest keskkaitsja armsam.

Oma sõnuvõtu lõpetamiseks pöördus Gorro ignorantidest lapsevanemate poole. «Seega, emad ja isad, kes pole millestki hoolinud: teadke, et teie käitumise tõttu sureb täna keegi. Ma tunnen häbi.»

33-aastane Garay ja tema eakaaslane Gorro abiellusid kaheksa aastat tagasi. Tänavu 15. märtsil oli argentiinlane esimene Hispaania kõrgliiga pallur, kes andis positiivse koroonaproovi.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles