Venemaa jalgpallur määris mett Eesti moka peale ja nimetas Putinit valetajaks

Henry Lääne
Copy
Vladimir Putin.
Vladimir Putin. Foto: SPUTNIK/VIA REUTERS

Venemaa jalgpalliklubi Samara Krõlja Sovetovi väravavaht Jevgeni Frolov ütles intervjuus YouTube'i kanalile Futbolnõi Bigi, et tema kodumaal pole koroonakriisi ajal kõige mõistlikumalt käitutud.

«Jah, väljas käimise eest tehakse keskmiselt 5000 rubla trahvi (veidi üle 62 euro - toim.), aga inimesed istuvad teist kuud järjest palka saamata kodus,» ütles Frolov, kelle sõnul on Euroopas olukord teine. Ta toob näiteks Eesti.

«Olen rääkinud mõne oma Eesti sõbraga. Politsei käib küll ringi, aga kedagi ei karistata. Kui paar inimest kogunevad, palutakse neil viisakalt laiali minna. Venemaa politsei väänab käsi või veab inimesed autosse ja viib trellide taha.» Frolov jätkas, et Venemaa valitsus vajab inimesi ainult orjade ja tööjõuna.

Verbaalselt sai oma koosa ka Venemaa president Vladimir Putin. «Ta ajab televisioonis jama. Räägitakse, et puhkused on tasustatud, aga see on vale. Putin pole kellegi liider ning keegi ei austa teda.»

32-aastane Siberist pärit Frolov sai Sovetovi käest rahatrahvi, kuna rikkus intervjuuga lepingut ning kahjustas klubi mainet. Teda karistatakse vastavalt distsiplinaarreeglitele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles