Jääger lükkas Poola klubi pakkumise tagasi

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enar Jääger (vasakul) Eesti koondise särgis.
Enar Jääger (vasakul) Eesti koondise särgis. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise paremkaitsja Enar Jääger otsustas Poola kõrgliigas palliva Gdanski Lechia poolt tehtud lepingupakkumise tagasi lükata.

Jääger läbis eelmisel nädalal klubi juures arstliku kontrolli ja võttis seejärel paar päeva mõtlemiseks aega, kas sõlmida poolakatega leping või mitte. «Lükkasin nende poolt tehtud pakkumise tagasi ning nad aktsepteerisid seda. Kaalusin seda pikalt,» sõnas Jääger. «Poola liiga tipud pole halvad, kuid ise sooviks midagi muud. Olid ka isiklikud põhjused.»

Samal ajal praegu äärekaitsjal ühtegi konkreetset pakkumist laual ei ole. «Midagi kindlat ei ole, kuid ise tahaksin siirduda mõnda Lääne-Euroopa liigasse. Mida kiiremini endale uue klubi leiaks seda parem,» lisas Jääger.

Viimased kaks aastat pallis Jääger mäletatavasti Norra kõrgliigas Aalesundi ridades ning samas meeskonnas mängis ta ka aastatel 2007 – 2009. Välisklubidest on ta esindanud veel Itaalia esiliigas mänginud Ascolit ja Venemaa klubi Moskva Torpeedot.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles