USA lahtised võivad lükkuda detsembrisse ja väljapoole New Yorki

Toimetas Ville Arike
Copy
Vaade Flushing Meadowsi tennisekeskusest New Yorgile. USA lahtiste detsembrisse lükkamise korral ses linnas ei mängitaks.
Vaade Flushing Meadowsi tennisekeskusest New Yorgile. USA lahtiste detsembrisse lükkamise korral ses linnas ei mängitaks. Foto: MPI04/Capital Pictures/MPI04/Capital Pictures/Scanpix

Sarnaselt muu spordiga seisab ka tennisekarussell ning Anett Kontaveit ja tema konkurendid peavad võistluste algust veel ootama. Aasta teine pool võib minna väga tihedaks ja mängud jõuludeni välja.

Juba on selge, et suurturniiridest jääb Wimbledon sootuks ära, Prantsusmaa lahtisi plaanitakse pidada septembri teises pooles. Tavapärase aasta viimase suurturniiri, USA lahtiste aeg on augusti lõpus-septembri alguses, ent see võistlus võidakse lükata hoopis septembrisse.

Sellest teatas Venemaa agentuurile RIA Novosti korraldajatele lähedane allikas. «Kaalutakse võimalust pidada USA lahtised meistrivõistlused 2020. aasta detsembris. Säärase stsenaariumi korral ei toimuks võistlus New Yorgis,» ütles allikas.

Kliima mõttes on sel ajal võimalik mängida ainult USA lõunapoolsetes osariikides, tõenäoliselt tuleks kõne alla Miami või Indian Wells, kus korraldatakse kevadeti suuri turniire.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles