CSKA jääb ilma aastas 4 miljonit dollarit toonud sponsorlepingust

Toimetas Ville Arike
Copy
Aerofloti lennuk CSKA värvides.
Aerofloti lennuk CSKA värvides. Foto: cskabasket.com

Korvpalli Euroliiga ja VTB Ühisliiga valitsev meister Moskva CSKA saab majanduslikus mõttes tuntava kaotuse osaliseks, sest Venemaa suurim lennukompanii Aeroflot ei saa uuendada miljonitesse ulatuvat sponsorlepingut.

Aerofloti ja CSKA koostöö algas 2014. aastal ning korvpalliklubi president Andrei Vatutin teatas agentuurile TASS, et seoses koroonapandeemiast tingitud kriisiga pole lennufirmal praegu lihtsalt võimalik sponsorlusega tegelda.

Praegune leping lõppes koos korvpallihooajaga, CSKA sai aastas 4 miljonit dollarit. «Meil oli väga edukas aastatepikkune koostöö, kõik küsimused lahendati uskumatult kiiresti, lendasime mugavalt. Tihedas kalendris, kus nädalas oli kaks või kolm mängu, oli tugi suure lennufirma näol väga vajalik ja tähtis. Tšarterlend Euroliiga mängule pole enam ammu luksus, vaid vajadus,» rääkis Vatutin.

Seoses koroonapandeemiaga lõpetas Venemaa kõik rahvusvahelised lennureisid, mis on firmadele tulusaimad. Samuti on suurel määral tõmmatud kokku siseriiklikku lennutegevust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles