City ründetuus: enamik mängijaid kardab väljakule tulla

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Sergio Agüero.
Sergio Agüero. Foto: AP/Scanpix

Manchester City ründestaari Sergio Agüero sõnul kardab suurem osa pallureid koroonaviiruse tõttu uuesti väljakule astumist. 

Inglismaa jalgpalli kõrgliiga loodab mängudega taasalustada 8. juunil. Selleks, et pallurid saaksid ennast enne matše natukene koguda, peaksid kõik meeskonnad täies mahus treeningutega alustama aga juba 18. mail. Reedel kohtuvad Premier League'i klubide juhid ja otsustavad, kas annavad säärasele plaanile ka oma heakskiidu. 

Agüero sõnul pelgab suurem osa pallureid hooaja jätkamist. «Enamik mängijad kardavad, sest neil on kodus perekonnad,» sõnas argentiinlane kodumaa telekanalile El Chiringuito. «Minagi kardan, kuid ma olen oma tüdruksõbraga koos karantiinis ega puutu teiste inimestega kokku. Ainus, keda mina saaksin nakatada ongi mu tüdruksõber. 

Räägitakse ju üha rohkem asümptomaatilistest inimestest, ehk sind võivad nakatada ka inimesed, kel pole ühtegi sümptomid. See on ka põhjus, miks ma olen kodus. Võib-olla olen ka mina haige, ma ei tea seda.»

«Kui juba üks inimene meeskonnast jääks haigeks hakkaksime kõik mõtlema, kas see ongi nüüd siin. Ma loodan lihtsalt, et peagi leiutatakse vaktsiin,» sõnas Agüero. 

Premier League pandi koroona tõttu pausile 13. mail, kui hooaja lõpuni jäi 9-10 mängudevooru. Ühtekokku tuleks maha saada veel 92 matšiga, mis toimuksid uute väljakäidud reeglite järgi kinniste uste taga. 

Mängijate tervist jälgitaks iga päev ning iga kahe nädala tagant tuleks palluritel anda ka koroonatest.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles