Postimehe virtuaalne heategevusjooks aitas Toidupanka (1)

Postimees Sport
Copy
Postimehe virtuaalsest heategevusjooksust saad osa võtta igal ajal ja igas kohas.
Postimehe virtuaalsest heategevusjooksust saad osa võtta igal ajal ja igas kohas. Foto: Elin Hein

1.–3. maini toimus Postimehe virtuaalne heategevusjooks, kus osalejad said valida 5- ja 10-kilomeetrise distantsi vahel ja mille piletituluga toetatakse Toidupanga programmi. Tõime otseblogis teieni osalejate pilte ja muljeid.

Praeguse olukorra tõttu on paljud pered jäänud ilma sissetulekutest ja seetõttu sattunud hätta isegi toidu hankimisega. Samuti on vähenenud inimeste aktiivsus isolatsiooni ajal. Ühine lahendus eelmainitule on heategevusjooks, mille piletituluga toetatakse Toidupanga programmi, et keegi meist ei peaks kannatama toidupuuduse käes. Lisaks annab virtuaalne heategevusjooks inimestele motivatsiooni heategevuslikul eesmärgil uuesti aktiivne olla.

«Toidupanga abi vajavate inimeste hulk kasvab praeguses eriolukorras hüppeliselt iga päev, mis tähendab, et me peame olema valmis väga kiiresti hankima väga palju rohkem toitu, mida jagada. Igasugune toetus on ülioluline. Meil on väga hea meel, et Postimees koos SportIDga käis välja sellise kevadise ja tervist toetava heategevussündmuse idee. See on lihtne võimalus sportides anda oma panus ühiskonna heaollu,» kommenteeris Toidupanga kommunikatsiooni- ja projektijuht Liina Peäske.

Registreerimine toimus SportID keskkonnas ning virtuaaljooksul osalemiseks tuli soetada annetuspilet 5, 10 või 25 euro väärtuses. Kuna paljud spordiklubid ja -keskkonnad on suletud ning kompensatsioon SportID keskkonnas võib leida vähem kasutust, on pileti soetamisega võimalik selle summa eest end motiveerida sportlikult liikuma, samal ajal head tehes.

«Heategevusjooks toob praegust olukorda arvestades ühiskonnas esile kaks väga tähtsat teemat – üksteise toetamine ning aktiivsena püsimine. Kui inimesed ei ole veel leidnud motivatsiooni koduseks treeninguks, siis heategevuse nimel võiksime me kõik teha selle sammu ning minna ohutult jooksma või kõndima,» täiendas Sport ID tegevjuht Marti Soosaar.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles