Meistrite liiga võitnud Liverpooli mängija tellis lapsepõlve kiusajalt McDonald'sis burgerit

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
John Arne Riise
John Arne Riise Foto: via www.imago-images.de/imago images/Ulmer

Liverpooli endine norralasest kaitsja John Arne Riise meenutas, kuidas ta pärast 2005. aasta Meistrite liiga triumfi kodulinna naasis ning lapsepõlve kiusajaga silmitsi seisis.

Intervjuus Stadium Astrole rääkis Riise, et teda nooruspõlves kiusanud eakaaslane töötas kohalikus McDonald'sis. «Seal töötamises ei ole midagi halba, kuid olin just võitnud Meistrite liiga,» meenutas norralane.

Riise vaatas endisele kiusajale sügavalt silma sisse ning tellis Happy Meali. «Ma tundsin ta ära ja tema tundis minu ära. Olin lihtsalt õnnelik ja naeratasin, kuid oma peas mõtlesin: säh sulle! Kõndisin sealt välja õnneliku mehena. See oli hea tunne tulla koju ning vaadata talle silma,» rääkis Riise.

Riise on sama olukorda kirjeldanud ka oma autobiograafias. «Koolis kiusati mind ega kutsutud mitte kunagi ühelegi peole. Mind ei valitud isegi spordivõistkondadesse. Olin kahvatu punapea tedretäppidega,» kirjutas Riise.

«Ühel päeval nägin ühte kiusajatest McDonald'sis. Ta töötas seal. Ma läksin ja tellisin süüa, kuigi tegelikult polnud mul isugi. Tahtsin lihtsalt tema reaktsiooni näha. See ei olnud ette planeeritud ning mul pole McDonald'si töötajate vastu midagi. Kuid olin just võitnud Meistrite liiga ja tundsin end hästi,» sõnas tänaseks 39-aastane jalgpallur.

2005. aasta Meistrite liiga finaalis jäi Liverpool avapoolajal AC Milani vastu 0:3 kaotusseisu, kuid suutis teisel poolajal 3:3 viigistada ning mängu lisaajale viia. Mäng lõppes penaltiseeriaga, millest tõmbas pikema õlekõrre Liverpool.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles