Michael Schumacheri fännid said jälle tagasilöögi

Postimees Sport
Copy
Michael Schumacher.
Michael Schumacher. Foto: GIAMPIERO SPOSITO/REUTERS

Tänavu juunis pidanuks linastuma Michael Schumacherist rääkiv dokumentaalfilm, kuid tegijad palusid materjali rohkuse tõttu ajapikendust.

Dokumentaalfilmis on oluline roll mängida seitsmekordse F1-tšempioni abikaasal Corinnal, kellel on väidetavalt suur võim otsustada, milliseid kaadreid näidatakse ja milliseid mitte.

Et materjali on produktsioonifirma B/14 andmeil tohutult palju, ei oska nad praegu välja käia, millal võiks linateos ilmavalgust näha. Küll lubati väljaandele Bild, et sellest antakse lähiajal teada.

Väidetavalt räägib film nii Schumacheri tõusust vormelimaailma tippu kui ka tema praegusest seisust. 2013. aasta lõpus kukkus sakslane koos poja Mickiga suusatades peaga vastu kivi ning sai raskeid ajuvigastusi. Milline on tema täpne seisund, pole avalikkusele teada.

Muide, suure tõenäosusega menukiks saav linateos pidi algselt valmis saama mullu, kuid lükati novembris määramata ajaks edasi. Ehkki film räägib karmist suusaõnnetusest, ei peatuta sellel ega Schumacheri elul pärast vigastada saamist väidetavalt kuigi palju.

Küll on filmis intervjuud Schumacheri perekonna ja sõpradega. Samuti saab näha materjali, mida pole varem näidatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles