Madridi Real ja Kalev/Cramole kaotanud klubi jahivad Leedu tipptsentrit

Toimetas Ville Arike
Copy
Arturas Gudaitis.
Arturas Gudaitis. Foto: Jorge Sanz/Zumapress.com/Scanpix

Ühel hetkel läheb spordielu edasi ning kui käesolevat hooaega ei saagi lõpuni mängida, siis järgmine loodetakse taas normaalselt ära pidada. Kaks Euroliiga korvpalliklubi on asunud jahtima Leedu koondise tsentrit Arturas Gudaitist.

Praegu Milano Armani hingekirja kuuluvat Gudaitisel on klubiga veel aasta lepingut järel, kuid Leedu ajakirjaniku Donatas Urbonase säutsu kohaselt võib sellele vaatamata suvel Itaaliast lahkuda.

Temast on huvitatud Vana Maailma üks tippklubisid Madridi Real, samuti Peterburi Zenit. Võib meenutada, et lõppenud hooajal kaotas Zenit VTB Ühisliigas kahel korral BC Kalev/Cramole. Neevalinna tiimi senine põhitsenter, mehhiklane Gustavo Ayon sai aprilli alguses juba 35-aastaseks. Real näeks Gudaitist aga Walter Tavarese vahetusmehena.

Milanos jagab Gudaitis mänguaega ameeriklase Kaleb Tarczewskiga, too aga sõlmis klubiga hiljuti uue 2+1 lepingu. Ka tuli hooaja keskel Armani leerist sõnumeid, et osal mängijatest on keeruline mõista, milline on nende koht ja mida nad väljakul tegema peavad. Üks neist olla ka Gudaitis.

Urbonase teatel on Gudaitise lepingus Armaniga sees väljaostuklausel ja summa pole suur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles