Klavani endine tiimikaaslane ei usu koroonaviirusesse ja kirjutas Bill Gatesile: mäng on läbi!

Toimetas Ville Arike
Copy
Liverpooli horvaadist keskkaitsja Dejan Lovren.
Liverpooli horvaadist keskkaitsja Dejan Lovren. Foto: Andrew Aleksiejczuk via www.imago-images.de/imago images/PRiME Media Images/Scanpix

Kui natuke musta huumorit teha, siis üks asi on koroonapandeemia ajal selge: igav ei ole. Ragnar Klavani endine meeskonnakaaslane Liverpoolis Dejan Lovren ei usu koroonaviirusesse ning ta kirjutas Instagramis isegi Bill Gatesile!

Horvaadist keskkaitsja liitus koroonakahtlejate leeris teise endise Jugoslaavia spordiässa, Serbia tennisisti Novak Djokoviciga. Paari nädala eest kiitis Lovren Horvaatia poliitiku, vandenõuteooriate pooldaja Ivan Pernari Instagrami-postitust. Pernar avaldas pilapildi Gatesist, kus too ütleb: «Sinu keha, minu valik.»

Pernar kirjutas selgituseks: «Alati peab jääma valikuvabadus, sealhulgas vaktsineerimiste kohustuslikuks muutmise vastu. Seepärast olengi peavoolumeedial ja nende sponsoritel pinnuks silmas.»

Nagu näha, toetas Lovren Pernarit kommentaarides ning sai vastukajaks ebapopulaarse seisukoha toetamise eest palju kiitust. Aga see polnud veel kõik.

Paljude vandenõuteoorlaste poolt nii koroonaviiruse kui ka sellevastase vaktsiiniga otseselt seotuks peetava Microsofti looja Bill Gatesi viimase Instagrami postituse - kus ta tänab arste - kommentaaridest leiab samuti Lovreni oma, tekstiga: «Bill, mäng on läbi. Inimesed pole pimedad!»

Lisaks promos Lovren oma Instagramis eile peamist vandenõuteoorlast David Icke'i, küsides, kes tolle saadet vaatama hakkab?

Liverpooli klubi pole Lovreni väljaütlemisi seni kommenteerinud.

Klavan ja Lovren mängisid Liverpoolis koos aastatel 2016-2018, Horvaat kuulub klubisse juba aastast 2014.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles