Liverpoolil tekkis lootus Barcelona käest 20 miljonit eurot teenida

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Philippe Coutinho
Philippe Coutinho Foto: GABRIEL BOUYS / AFP

Barcelona kavatseb keerulise majandusliku olukorra tõttu suvel tagasi tuua laenul olevad mängijad, kuid Philippe Coutinho Müncheni Bayernist naasmine võib klubile finantsilises mõttes tekitada peavalu.

Barcelona maksis brasiillase eest 2018. aasta jaanuaris Liverpoolile 120 miljonit eurot. Tehingule lisati klausel, et kui Coutinho saab Barcelona eest kirja 100 mängu, tuleb neil maksta veel 20 miljonit lisaks.

Pooleteist Barcelonas veedetud hooajaga sai ta kirja 76 mängu, kuid laenati siis Saksamaale Müncheni Bayernile. Barcelona peatreener Quique Setien sooviks Sportsmaili andmetel Coutinho tagasi Katalooniasse tuua. Kui nii ka läheb, siis vaevalt brasiillane kogu aeg pingil istub, mis omakorda tähendaks Liverpoolile tervitatavat rahasüsti.

Teistest laenul olevatest mängijatest kutsub Barcelona tagasi Jean Clair Todibo (Schalke), kelle soovib Sportsmaili andmetel maha müüa Southamptonile või Watfordile.  Schalkest on naasmas veel Miranda ning Twentest Oriol Busquets. Barcelonal on plaan ka Real Betises laenul oleva Carles Alenaga, kelle soovib suvel rahaks teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles