Djokovic tunnistas, et on pohmellis peaga väljakule astunud: ma ei näinud tolles mängus hästi palli

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Novak Djokovic.
Novak Djokovic. Foto: AP/Scanpix

Meeste tennise maailma esireket Novak Djokovic on koroonakaratiini jooksul mitmete kaasmängijatega Instagram live'e teinud, et anda oma fännidele väike sisevaade tennisistide igapäeva ellu. Kuna valgepallurite omavaheline jutt on vahetu ja aus, koorub sealt välja nii mõndagi põnevat.

Näiteks teisipäeval vestles ta virtuaalsilla teel äsja karjääri lõpetamisest teatanud Maria Šarapovaga, kes esitas serblasele ka ühe vastuolulise küsimuse - kas sa oled kunagi pohmellis peaga väljakule astunud?

Solidaarsusest vastas venelanna ise enne oma küsimusele: «Mina pole kunagi seda teinud, kuid olen mänginud kõigest pärast kolmetunnist ööund. Too matš oli Carla Suarez Navarro vastu ja sain temast vaevu jagu. Olin pärast mängu täiesti läbi ja siis mõtlesin küll, et kas selline tunne ongi pohmellis peaga mängida.»

Ka Djokovici vastus algas samamoodi. «Ma pole kuangi pohmellis peaga väljakule astunud, ent enne Davis Cupi nädalavahetusi olen mõned pöörased ööd küll veetnud. Lisaks olen pohmellis peaga sõpru mängimas vaadanud. Siis olen küll tavaliselt lõõpinud ja aasinud nende kallal,» sõnas serblane, kuniks järsku tardus. 

«Ei, ma olen siiski pohmellis peaga mänginud. Üks Davis Cupi paarismäng!» plahvatas ta. «Mängisime Rootsi vastu ja juhtisime pärast üksikmänge 2:0. Olin äsja Wimbledonis võidutsenud (2011. aasta finaalis Rafael Nadali vastu - toim.) ja reisisin sealt otse Rootsi. Ütlesin treenerile, et ma ei taha mängida, kuid kuidagi moodi sattusin lõpuks ikka paarismänguks väljakule. Ütlen ausalt, ma ei näinud tolles mängus hästi palli...»

Kokku pidi maailma esireket väljakul udusena rassima pea kaks ja pool tundi ning tagatipuks tuli temal ja Nenad Zimonjic Rootsi duole Simon Aspelin-Robert Lindstedti 4:6, 6:7 (5), 5:7 alla vanduda. 

Liiga suurt draamat sellest siiski ei tehtud, sest Serbia võitis duelli Rootsi vastu kokkuvõttes 4:1.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles