Eesti koondise liider pikendas Itaalia kõrgliigaklubiga lepingut

Karl-Joosep Küngas
Copy
Kertu Laak Eesti koondise särgis.
Kertu Laak Eesti koondise särgis. Foto: Margus Ansu

Chieri Reale Mutua Fenera võrkpallinaiskond andis teada, et on pikendanud Eesti koondise diagonaalründaja Kertu Laagiga lepingut ja tema karjäär jätkub saapamaal ka tuleval hooajal.

Laak liitus Chieri naiskonnaga eelmisel aastal ja tema tulekuga paranesid ka tulemused. Tunamullu hooaja 14. lõpetanud Chieri hoidis tänavu liigatabelis seitsmendat kohta 8 võidu ja 11 kaotusega. Laak usub, et tegi tänavu korraliku arenguhüppe ja loodab end tuleval hooajal veelgi paremast küljest näidata.

«Minu jaoks jääb seljataha mälestuste rohke hooaeg, seda nii hea kui ka halvaga. Naiskonnana üllatasime paljusid, sest suutsime tabelis nõnda kõrgele kerkida,» rääkis Laak. «Isiklikult arenesin väga palju, kuigi vaevlesin pikalt vigastuste küüsis. Muidugi oli ka kurb, et hooaeg lõppes praeguse olukorra tõttu plaanitust varem.

Oma esimesel hooajal Itaalias kuulus Laak kohe ka naiskonna põhirotatsiooni. Siiski loodab eestlanna, et tema roll Chieris kasvab, kuigi kogemusi tal nõnda palju veel pole. «Arvan, et tuleb taaskord õppimisaasta. Minu mängupositsioonil on Belgia koondislane Kaja Grobelna, kellelt saan väga palju mängutarkusi. Väikest viisi loodan, et ka mänguaeg kasvaks, kuid peamiselt pean keskenduma enesearengule,» lõpetas Laak intervjuu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles