Bayern allkirjastas lepingu Saksamaa koondise läbi aegade suurima väravakütiga (1)

Karl-Joosep Küngas
Copy
Miroslav Klose.
Miroslav Klose. Foto: via www.imago-images.de/imago images/FC Bayern München

Saksamaa jalgpallihiid Müncheni Bayern teatas, et nende abitreeneriks saab Miroslav Klose. 

Klose sõlmis Bayerniga aastase lepingu ja temast saab abitreener Hansi Flicki meeskonnas. Samuti andis Bayern teada, et pikendas 2023. aasta suveni lepingut teise abitreeneri Danny Röhliga. 

Suurklubi tegevjuht Karl-Heinz Rummenigge on väga õnnelik, et endine tippjalgpallur otsustas nende esimeeskonnaga liituda. «Ta on viimase 20 aasta edukaim Saksa ründaja ja usun, et meie väravalööjad saavad tema teadmistest palju kasu. Samuti oli ta peatreener Hansi Flicki esimene valik sellele positsioonile.»

Kiidusõnu Klose suunas jagus ka spordidiroktor Hasan Salihamidzicil. «Ta on kaks aastat treeninud U17 meeskonda ja teinud nendega äärmiselt head tööd. Usun, et ta sobib valatult Hansi Flicki treenerite meeskonda ja temast saab mängijatega suhtlemiselt oluline lüli.»

Miroslav Klose mängis ka ise vahemikus 2007-2011 Bayernis ja lõi 98 mänguga 24 väravat. Kõige edukam oli mees Saksamaa koondist esindades, kus tal õnnestus 131 mänguga lüüa koguni 71 väravat, millega paikneb selles arvestuses esimesel kohal. Koondisega jäi tal parimateks saavutusteks 2014. aasta MM-tiitel ja 2008. aasta EMi hõbemedal.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles