Kalev/Cramo leegionär: pidime nõustuma väiksema palgaga, muidu oleks klubi pankrotistunud

Postimees Sport
Copy
Aigars Škele (palliga) mängus Nižni Novgorodiga.
Aigars Škele (palliga) mängus Nižni Novgorodiga. Foto: vtb-league.com

Lõppenud hooajal Eesti korvpallivalitsejas BC Kalev/Cramos pallinud Aigars Škele märkis intervjuus Sportacentrsile, et klubi majanduslik olukord on tõeliselt keeruline.

Lätlase sõnul tuldi viimaste palgamaksete osas võistkonnale vastu ning nõustuti kokkulepitust väiksemate summadega. «Seda tuli teha, et klubi ei läheks pankrotti,» ütles tagamees välja karmi tõe. «Kalev/Cramo on nii kaua olemas olnud ja on peaaegu alati olnud Eesti parim, kuid kriisi tõttu on tulevik lahtine.»

Mõistagi pajatas Škele pikas usutluses lisaks enda karjäärile ja tegemistele enne Kalev/Cramo aega ka möödunud hooajast. Näiteks usub ta, et oleks VTB Ühisliiga hooaeg jätkunud, jõudnuks tema leivaisa kaheksa parema hulka ehk play-off'i.

«Meie probleem oli, et vahetasime hooaja jooksul palju leegionäre, kuid lõpuks hakkasid pikad mehed mängima. Tundub, et järelejäänud põhihooaja kohtumised olid võidetavad. Kõik oli meie kätes,» lisas Škele.

27-aastane Riiast pärit Škele on lisaks Kalev/Cramole esindanud näiteks Riia VEFi, Ventspilsi ja Prantsusmaa kõrgliigas pallinud Antibes'i Sharksi. Ta on ka Läti koondislane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles