FC Barcelona ja keskväljatähe vaheline sild lõõmab leekides

Henry Lääne
Copy
Ivan Rakitic ja Lionel Messi.
Ivan Rakitic ja Lionel Messi. Foto: DANIEL OCHOA DE OLZA/AP

Hispaania jalgpallimeedia sõnul on FC Barcelona ja Ivan Rakitici koostöö jõudnud ummikusse. Poolkaitsja soovib naasta Sevillasse, kes ei taha horvaadi eest aga üleminekutasu maksta.

32-aastane keskväljamees liitus Barcelonaga 2014. aastal ning oli Luis Enrique ametiajal kindel põhimees. Ta teenis palju mänguaega ka kahel esimesel hooajal Ernesto Valverde käe all, kuid pärast seda on Rakitic jäänud vahetusmeheks.

Paar hooaega tagasi pakkus Pariisi Saint-Germain Rakitici eest väidetavalt 90 miljonit eurot, kuid Barcelona keeldus Šveitsis sündinud horvaati müümast, kuna Valverde pidas teda asendamatuks.

Eelmisel hooajal leidis aga Barcelona juhtkond, et tegelikult võiks Rakitici maha müüa küll. Seekord pani käe ette aga mängija, kuna arvas, et klubi on talle uue lepingu võlgu. Nüüd on lahkumine vaid aja küsimus.

Ajaleht Sport kirjutab, et Barcelona ja Rakitici vahel on põlenud kõik sillad. Teda tahetakse klubist minema lüüa. Järgmisel suvel saab tema leping tiimiga läbi, siis saab ta leivaisa vahetada üleminekutasuta. Seega on võimalik, et Rakitic jääb järgmiseks hooajaks Katalooniasse piltlikult öeldes lihtsalt palgatšekke koguma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles