Vutilegend Arjen Robben võib jalgpalli naasta, talle on tehtud vähemalt üks lepingupakkumine

Henry Lääne
Copy
Arjen Robben.
Arjen Robben. Foto: Alexander Hassenstein/imago images / Norbert Schmidt

Mullu karjääri lõpetanud legendaarne ääreründaja Arjen Robben tunnistas, et võib jalgpalli naasta. Viimaste uudiste kohaselt on hollandlasele pakkumise teinud Brasiilia klubi Botafogo.

36-aastane paremäär, kes võttis palli pidevalt vasaku jala peale ja murdis keskele (liigutus, mida teadsid kõik kaitsjad, aga mille vastu oldi pahatihti ometi võimetud - toim.), ütles aprilli lõpus, et on jalgpalli igatsenud. 

«Alguses arvasin, et ma ei igatse vutti üldse. Siis tuli aga faas, kus mul tekkisid mõtted, et võib-olla tahaksin veidi siiski mängida,» lausus näiteks Londoni Chelseas, Madridi Realis ja Müncheni Bayernis leiba teeninud mees.

Botafogo pakkumine tuli välja tänu klubi asepresidendile Ricardo Rotenbergile. «Ta pole pikka aega mänginud ja ta võib mujal võita neli korda rohkem, kuid ta teab meie huvist ja näis kõne üle õnnelik olevat,» kostis brasiillane.

Rotenberg armus Robbeni mängu 2014. aasta MMil, kus Holland teenis kolmanda koha. «Minu silmis oli ta turniiri parim mängija. Lionel Messi sai selle auhinna, kuna ta on Messi. Robben on minu iidol.»

Hollandi särgis sai Robben kirja 96 mängu, mille jooksul lõi 37 väravat. Ta on Hollandi, Inglismaa, Hispaania ja Saksamaa liigatšempion, samuti on Robben triumfeerinud Meistrite liigas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles