Ott Tänak nõustus, et abikaasa Janikaga kohtumine muutis teda paremaks inimeseks

Postimees Sport
Copy
Janika ja Ott Tänak.
Janika ja Ott Tänak. Foto: Madis Sinivee

Ott Tänak rääkis intervjuus autoralli MM-sarja ametlikule podcast'ile, milline on ta isana ning kas abikaasa Janikaga kohtumine muutis teda paremaks.

Tänased Tänakud abiellusid 2016. aastal ning paar kasvatab kahte last: tütar Miat ja poeg Roni. Rallisõitjat usutlenud Becs Williams ütles, et räägitakse, kuidas Janikaga kohtumine muutis Otti. «Kas ta muutis sind paremaks?» küsis britt.

Mullu autoralli maailmameistriks tulnud Tänak vastas: «See on tõsi, kahtlemata. Ta on tugev isiksus, otsekohene ja käinud rohkem koolis kui mina, seega ka targem. Arvan, et vajasin enda poolele kedagi tarka ja tugevat.»

Williams uuris ka, milline on Tänak isana. «Ühest küljest olen päris tihti eemal, aga üritan lastega alati ühendust hoida ja mõneti tahan olla rohkem sõber kui isa. Muidugi, mõnikord tuleb olla tõsisem.

Meie peres on ema see, kes teeb suurt tööd ja näeb vaeva, et mõne aasta pärast oleksid lapsed tavalised inimesed, kes suudavad elus hakkama saada. Kui ma tulen pärast nädalat koju ja pole neid näinud, tahan lastega lõbutseda,» vastas saarlane.

Täispikka intervjuud Tänakuga kuula SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles