Levadia lõpetas võtmemängijaga lepingu

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Juri Tkatšuk (paremal)
Juri Tkatšuk (paremal) Foto: EJL

Tallinna FCI Levadia andis teada, et on poolte kokkuleppel lõpetanud töölepingu ukrainlase Juri Tkatšukiga.

«Täname Jurit klubi ja meeskonna heaks antud panuse eest ning soovime talle palju kordaminekuid edasisel jalgpalliteel,» sõnas Levadia spordidirektor Sergei Pareiko klubi pressiteates, kuid keeldus lisakommentaari andmast. 

Küll poetas Soccernet.ee vahendusel asjale veidi valgust peatreener Martin Reim: «Mina isiklikult kõigest väga hästi ei tea, aga klubi pakutud tingimused talle ei sobinud ja ta ei soovinud enam meeskonnas olla. Kui tingimused muutusid, siis on igal mängijal õigus oma elu ise elada. Ma tean, et karantiiniaja tingimustes ei saanud ta klubiga kokkuleppele.»

Reim ei eitanud, et jutt oli palgakärpest, aga otseselt kinnitama ta ei tõtanud. «Ehk ka see, aga ehk oli seal ka midagi muud. Igale mängijale mõjus see [koroona]periood erinevalt,» arutles ta. 

Tkatšuk jättis klubiga avalikult hüvasti Instagrami vahendusel: «Tänan Levadiat nenda kahe aasta eest. Soovin teile kõike head ja edu kõikides sarjades.

Tkatšuk liitus Levadiaga 2018. aasta alguses ning jõudis klubi esindada ühtekokku 74 kohtumises, kus lõi viis väravat. Tema leping üheksakordse Eesti meistriga kehtinuks tänavuse hooaja lõpuni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles