Di Maria naine vihastas kogu Manchesteri välja, kuid linnapea ei jäänud võlgu

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Jorgelina Cardoso ja Angel Di Maria
Jorgelina Cardoso ja Angel Di Maria Foto: Instagram

Endise Manchester Unitedi jalgpalluri Angel Di Maria abikaasa Jorgelina Cardoso lasi oma kommentaaridega Manchesteri sõelapõhjaks, kuid Manchesteri linnapea Andy Burnham ründas vastu.

2014. aasta suvel sõlmis Di Maria Manchester Unitediga viieaastase lepingu. Punased Kuradid maksid Madridi Realile argentiinlase eest 59,7 miljonit naela, mis tähistas toona briti klubide rekordit. Di Maria pidas Manchesteris vastu vaid aasta, misjärel liitus PSG-ga, kus mängib tänaseni.

Jalgpalluri abikaasa Jorgelina Cardoso rääkis Los Angeles de la Mananale antud intervjuus, et ta ei soovinud kohe üldse Manchesteri minna, kuid raha muutis tema meelt. Sellegipoolest oli Manchesteris veedetud aasta tema jaoks kohutav.

Ta kritiseeris nii sealset sööki kui ka kultuuri. Ta kartis linnapeal kõndida, sest inimesed nägid välja nagu pätid. Lisaks ei meeldinud talle, kuidas Manchesteri naised end meikisid. Kokkuvõtvalt ütles ta: «Manchester on halvim. Selle linna juures on kõik kohutav.»

ESPN võttis nende kommentaaride pärast ühendust Manchesteri linnapea Burnhamiga. «Enne, kui ma midagi kommenteerin, tahan temaga nõustuda ühes punktis,» ütles linnapea. «Olles eluaegne Unitedi toetaja, leian ka mina, et see periood oli masendav. Tema abikaasa toodi siia peaaegu 60 miljoni eest ning müüdi juba aasta hiljem maha. Ta on kahtlemata klubi üks kõigi aegade suurim läbikukkuja.»

«Mis puudutab sööki, siis meil on üle linna palju märkimisväärseid restorane. Võib-olla on tema maitsemeel kibestumisest kadunud? Kui ta räägib ülesmukitud naistest, siis ta oleks võinud võib-olla äärelinnast Alderley Edge’ist ka väljapoole kaeda,» jätkas linnapea.

«Soovin paarile keerulisel ajal parimat. Loodetavasti kasutab ta aega targalt ning puhastab tolmu mõnelt oma ülehinnatud käekotilt,» lõpetas Burnham.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles