Ema palub abi Keeniasse lõksu jäänud poja kojusaamiseks (1)

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Enari Tõnström.
Enari Tõnström. Foto: Facebook

Kolmeks nädalaks Keeniasse jooksulaagrisse läinud 25-aastane kergejõustiklane Enari Tõnström on koroonaviiruse tõttu Aafrikas veetnud tänaseks kaks kuud. Tema ema Inge palus ühismeedia vahendusel abi poja kojusaamiseks.

«Maailm on muresid täis ja pöördun minagi nüüd oma raske koormaga Teie poole. Üksi ma enam sellega toime ei tule. Nimelt on ka minu poeg Enari üks nendest noormeestest, kes üleöö muutunud olukorraga maailmas koroona tõttu Aafrikasse lõksu jäi,» alustas ema.

«Temagi läks enne jooksuhooaega soojale maale mäestiku-jooksulaagrisse Keeniasse. Alguses ei tundunud asi nii hull, aga et esialgselt planeeritud kolmest nädalast on juba saanud kaks kuud, seda ei osanud keegi ette näha ja olukord on sõna otseses mõttes kipitav,» jätkas ta.

Inge Tõnström nendib, et lennufirmad lendavad praegu vaid Euroopa suurematesse keskustesse ning piletihinnad kõiguvad 1500 – 3000 euro vahel. «Aeg kulub ja kulub ka raha, mis esialgu tagataskuisse varutud. Tulemuseks on kohe-kohe oht: kui tekibki ühel ilusal hetkel lennuvõimalus, siis polegi selleks enam ressursse.»

Kuna Keenias pole sportlasel võimalik raha teenida, palub ema poja kojusaamiseks kaasmaalaste abi. Lisainfo või küsimuste korral võib Inge Tõnströmiga ühendust võtta läbi Facebooki.

Enari Tõnströmi aitamiseks on võimalik teha rahaline ülekanne tema ema pangakontole:

  • Nimi: Inge Tõnström
  • Konto nr: EE042200001107307113
  • Selgitus: Keeniast koju.
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles