Koroonareegleid rikkunud Manchester City jalgpallur saadab fännidele vabanduskirju

Postimees Sport
Copy
Kyle Walker.
Kyle Walker. Foto: Paul Terry/Sportimage/PA Images

Manchester City äärekaitsja Kyle Walker kirjutab meeskonna fännidele e-kirju, et vabandada liikumispiirangute rikkumise eest.

Walker on jäänud kaks korda vahele Briti valitsuse kehtestatud liikumispiirangute eiramisega. Esmalt kohtus ta kahe lõbutüdrukuga ning seejärel jäi vahele, kui külastas Yorkshire'is ema ja õde.

Inglismaa koondislase säärane käitumine on pahandanud Manchester City fänne, kes on saatnud klubile ka vastavateemalisi kirju. Briti meedia andmetel on Walker aga ise neile kirjadele vastanud ning juhtunu eest vabandust palunud. Ühele fännile olla ta lepituseks ka oma mängusärgi saatnud.

Walkerile lähedalseisva isiku sõnul on vutitäht ka ise juhtunust löödud. «Kyle on emotsionaalselt üsna halvas seisus ja teab, et vedas kõiki alt. Ta on saatnud fännidele kirju ja vabandanud nende ees.»

Walker tegi möödunud reedel ka pöördumise, kus tõdes, et tema käitumine oli hoolimatu, kuid juhtis tähelepanu ka meedia halastamatusele.

Manchester City pole jalgpallurile veel trahvi määranud, kuid tõenäosus selleks on suur. Praegu uurib jalgpalliklubi veel Walkeri esimest seika lõbutüdrukutega.

29-aastane vutitäht elab lahus endisest elukaaslasest Anniest ja oma kolmest lapsest. Vutistaar loodab suhte taastada, kuid briti meedia ei pea seda tõenäoliseks, sest Walker sai hiljuti lapse ka modelli Lauryn Goodmaniga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles