The Sun: Arsenal peaks Atletico palluri eest maksma 50 miljonit, Liverpool saaks ta raha maksmata

Postimees Sport
Copy
Thomas Partey
Thomas Partey Foto: SUSANA VERA/REUTERS

Inglismaa ajaleht The Sun väidab, et Londoni Arsenali suurimaks sihiks üleminekuturul on Madridi Atletico keskväljamees Thomas Partey, kelle väljaostusumma on 50 miljonit eurot. Hispaania klubi oleks väidetavalt nõus mehe Liverpoolile tasuta andma, kui vastu saadaks Alex-Oxlade Chamberlain.

Arsenali peatreener Mikel Arteta on The Suni andmetel seadnud kaitsva poolkaitsja enda suve suurimaks sihtmärgiks, kuid Atletico seatud 50 miljoni euro suurune väljaostuklausel võib koroonakriisi järgselt Londoni klubile üle jõu käia.

Väidetavalt on aga Atletico juba arvestamas võimalusega, et Ghana koondislane on nende ridadest lahkumas, ning sihib hoopis vahetustehingut. Väidetavalt ollakse Liverpoolile valmis pakkuma Parteyt tasuta, kui vastu saadaks Alex Oxlade-Chamberlain.

Rängast põlvevigastusest taastunud inglise poolkaitsja jõudis käesoleval hooajal teha Liverpooli eest kaasa 13 mängus. Valitsev Meistrite liiga võitja pole aga ilmselt pakkumistele eriti avatud, sest Chamberlainil on alles veel kolm aastat lepingut ning ta mängib meeskonnas üsna olulist rolli.

Spekuleeritakse, et Atletico on valmis ka Partey 75 000 euro suurust nädalapalka kahekordistama, kuid esmalt vaadatakse siiski vahetustehingu poole.

Thomas Partey jõudis sel hooajal teha Atletico eest kaasa 35 kohtumises ning lüüa kaks väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles