Postimehe korvpalli-podcast'is «Mängumehed» oli Kristo Saagel, Siim Raudlal ja Jarmo Jagomäel külas legendaarne treener Andres Sõber. 

Saate esimeses pooles tuleb juttu eelmise nädala tähtsamatest teemadest. Millal alustab Jukka Toijala loodud korvpallikodu? Mis seal tehakse ja kui palju mängijaid treeningutele oodatakse? Miks võiks olla selle ettevõtmise kitsaskohad? Kas säärase formaadiga võinuks juba varem alustada? Vastuse saavad need ja teised põnevad küsimused.

Arutluse all on ka Eesti-Läti liiga jätkumine. Mõlemalt poolt antakse positiivseid signaale, ent küsimärke ripub õhus üsna palju. Praeguse seisuga on huvi kinnitanud 13 võistkonda, kuid tiimide arv võib muutuda. Veidi selgust peaks saabuma maikuu jooksul, sest meie korvpalliklubid saavad teada, kui suur summa riigi toetusest neile kuulub. 

Põhifookus läheb aga 2015. aastal toimunud EMile, kuhu Eesti meeskond pääses üle pika aja. Meie jaoks Ameerika mägedel kulgenud turniiri aitab meenutada toona tiimi abitreenerina töötanud Sõber. Kogenud juhendaja jutustab nii halvast kui ka heast endale omase otsekohesusega. 

Muuhulgas selgub, mis läks juba enne finaalturniiri algust valesti, millega pani treeneritetiim puusse, kuidas aitas Jüri Ratas tiimi ning millised emotsioonid toona valitsesid. Lisaks avaldab Sõber arvamust praegusest koondise asjaajamisest ja jutustab oma tulevikuplaanidest. 

Kommentaarid
Copy