Levadiast ootamatult lahkunud ukrainlane: probleem oli klubi suhtumises, lahkujaid võib lisanduda

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Juri Tkatšuk (paremal)
Juri Tkatšuk (paremal) Foto: EJL

Eelmisel nädalal teatas FCI Levadia jalgpallimeeskond ootamatult, et Juri Tkatšukiga lõpetati leping. Nüüd avas ukrainlane otsuse tagamaid. 

«Mulle öeldi, et karantiiniajaks kärbitakse palka 50%. Lisaks ei maksnud klubi enam eluaseme eest, kuigi esialgu lubati seda 50% ulatuses. Nõnda otsustasimegi kahepoolsel kokkuleppel lepingu lõpetada,» ütles Tkatšuk kodumaa meediaväljaandele Chernivtsisport.

«Suurim tegur oli see, et klubi ei arutanud otsuseid mängijatega läbi. Nad suhtlesid alles siis, kui asi oli tehtud. Olnuks korralikud läbirääkimised, siis ma ilmselt poleks lahkunud. Oli ka teisi nüansse, mis mind mõjutasid,» lisas ta. 

Levadias mängib veel kolm ukrainlast, kes praeguse seisuga jäävad paikseks. Aga... «Olukord võib muutuda,» märkis Tkatšuk.

Poolkaitsja on endiselt Eestis, tal lubati treenida Levadia duubelmeeskonnaga. Arvatavasti kasutab Tkatšuk seda võimalust paar-kolm nädalat, kuniks ta uue mängupaiga leiab. Kodumaale naasmist ei pea mängumees mõistlikuks. 

Tkatšuk liitus Levadiaga 2018. aasta alguses ning jõudis klubi esindada 74 kohtumises, lüües viis väravat. Leping üheksakordse Eesti meistriga kehtinuks tänavuse hooaja lõpuni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles