Türgi jalgpallur tappis külmavereliselt oma 5-aastase poja: millegipärast ta ei meeldinud mulle

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Cevher Toktas.
Cevher Toktas. Foto: DHA Photo

Türgi jalgpallur Cevher Toktas tunnistas üles, kuidas ta tappis oma viieaastase poja. 

Lugu algas sellest, kui Toktas lapse 23. aprillil haiglasse toimetas, sest tal oli kõrge palavik ja köha. Poiss jäeti koos isaga Covid-19 tunnuste tõttu karantiini.

Veidi hiljem samal päeval kutsus Toktas arstid nende palatisse, öeldes, et pojal tekkisid tõsised hingamisraskused. Poiss toimetati intensiivravisse, kus ta veidi vähem kui kaks tundi hiljem suri. 

Koroonaviiruse puhul on hingamisraskused tavalised. Seetõttu arvasid arstid, et laps suri Covid-19 tagajärjel. Aga 11 päeva hiljem läks Toktas kohalikku politseijaoskonda ja tunnistas, et süüdi oli tema. 

«Surusin padja tugevalt selili lamanud poja näole. Hoidsin niimoodi 15 minutit, kordagi patja tõstmata. Mu poeg oli sel ajal väga raskes olukorras. Pärast seda, kui ta liigutamise lõpetas, tõstsin padja ja hüüdsin, et arstid tuleks kohale. Mind ei kahtlustanud keegi,» avas Toktas võika teo tagamaid.  

Miks ta seda tegi? «Ma ei armastanud oma nooremat poega juba sünnist saati. Ma ei tea miks. Ainus põhjus, miks ta tapsin, oli see, et ta ei meeldinud mulle. Ma pole vaimselt haige,» vastas jalgpallur. 

Pärast ülestunnistust Toktas vahistati ning teda ootab ees kohus. Pole välistatud, et 32-aastasele mehele määratakse eluaegne vanglakaristus. 

2006. aastal profikarjääri alustanud keskkaitsja on mänginud ka Türgi kõrgliigas, kuid viimastel aastatel piirdus ta madalamate sarjadega. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles