Meediakanalid: Eesti korvpallikoondislane liitub Itaalia hõbedaklubiga

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Kaspar Treier (sinises).
Kaspar Treier (sinises). Foto: Volker Danzer / imago/HMB-Media

Mitmed Itaalia meediakanalid teatavad, et Eesti korvpallikoondislane Kaspar Treier liitub saapamaa tippklubi Sassari Dinamoga.

«Vägagi tõenäoliselt on Treier Sassari võistkonna esimene uus täiendus,» kirjutab superbasket.it. Samasisulise uudise on avaldanud ka mitmed teised Itaalia portaalid. 

20-aastase ääremängija puhul tõstetakse esile eelmist väga õnnestunud hooaega kohalikus esiliigaklubis Ravenna. Treier viskas keskmiselt 9,8 punkti ja noppis 4,5 lauapalli, võistkond hoidis liidrikohta. Tema kasuks räägib ka tõik, et kuna ta on Itaalias juba aastaid mänginud, läheb ta kirja kohaliku mängijana. 

Sassari kuulub Euroopa ühe tugevama liiga tippude hulka, mullu lõpetati kohalikud meistrivõistlused hõbemedaliga. Koroonaviiruse tõttu enneaegselt lõpetatud hooajal läks samuti hästi, 21 mängust võideti 16 ning hoiti teist kohta. 

Tundub üsnagi tõenäoline, et Treier mängib tuleval hooajal Itaalia kõrgliigas. Nädala alguses saabus uudis, et eestlasest on huvitatud Cremona Vanoli.

Aivo Erkmaa käe alt sirgunud Treier liikus saapamaale 2014. aastal. Ta alustas PMS-i akadeemias, liikus siis Montegranarosse ning mängis viimase hooaja Ravennas. Tegelikult pidanuks debüüt Itaalia kõrgliigas tulema juba tänavu, kuid Avellino tiim läks hooaja eel pankrotti. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles