Rootsist Itaaliasse naasnud Zlatan Ibrahimovicile tehti kohe koroonatest

Karl-Joosep Küngas
Copy
Zlatan Ibrahimovic.
Zlatan Ibrahimovic. Foto: DANIELE MASCOLO/REUTERS

Rootsi suurim jalgpallitäht Zlatan Ibrahimovic naasis koduklubi AC Milani juurde ja oli sunnitud kohe koroonatesti tegema. Palluri õnneks oli testitulemus negatiivne. 

Ibrahimovic sõitis pärast eriolukorra väljakuulutamist Itaaliast kodumaale Rootsi ja hoidis end vormis Hammarby klubi juures, mille üheks omanikuks ta ise on. Nüüd on mängumees juba nädala jagu Itaalias olnud, kuid ta suunati 14 päevaks karantiini.

Tänaseks on sellest möödunud enam kui nädal ja nüüd tehti rootslasele kaks koroonatesti ning mõlemi tulemus oli õnneks negatiivne. See annab võimaluse tal mõne päeva pärast AC Milani treeningkeskusesse minna ja alustada treeningutega. 

Itaalia kõrgliiga jäi seisma märtsi alguses ja nüüd ollakse jõutud punkti, kus järgmisel nädalal võib alustada taas treeningutega. Praeguse seisuga peaks hooaeg jätkuma juuni keskel.

Pärast 26 vooru hoiab 63 punktiga liidrikohta Torino Juventus. Neile järgnevad Rooma Lazio 62 punkti, Milano Inter 54 (üks mäng vähem peetud -toim.) ja Atalanta 48 punktiga. AC Milani jaoks pole hooaeg kõige paremini alanud ja 36 punktiga hoitakse 20 meeskonna konkurentsis seitsmendat positsiooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles