Arsenali ja Inglismaa koondise legend võitleb haiglas elu eest

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Kenny Sansom publikule lehvitamas.
Kenny Sansom publikule lehvitamas. Foto: PA Pictures/Scanpix

Endine Arsenali ja Inglismaa jalgpallikoondise kaitsja Kenny Sansom (61) võitleb praegu haiglas oma elu eest.

«Kenny on praegu haigena haiglas. Tema eest hoolitsetakse ning tal pole koroonaviirust,» kulges mehe Twitteri kontole postitatud säuts, mida Briti saarte meedia laialdaselt raporteerib. 

Inglismaa tabloidid kirjutavad aga, et niinimetatud «haigus» on tegelikult juba aastaid allakäigutrepil oleva endise palluri järjekordse joomatuuri tagajärg. Nimelt olevat 61-aastane Sansom purjus peaga kukkunud, tõsiselt pead vigastanud ning võitleb praegu haiglas koguni elu eest.

Sansom oli 1980ndatel üks Briti saarte kõvemaid vasakkaitsjaid, esindades Inglismaa koondist ühtekokku 86 korral. Tegemist oli ka vasakkaitsjate rekordiga, kuniks Ashley Cole (107 mängu - toim) selle 2011. aastal üle lõi.

Lõviosa karjäärist veetis Sansom Arsenalis, kelle eest jooksis väljakule 394 korda. Lisaks jõudis ta esindada veel Crystal Palace'it, Newcastle Unitedit, Queens Park Rangersit, Coventry Cityt, Evertoni, Brentfordi ja Wartfordi. 

Pärast putsade varna riputamist 1994. aastal sattus mees aga viinakuradi küüsi ning on sellest ajast saati vahelduvalt alkoholismiga võidelnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles