Profikorvpallur otsustas tänu Jordani dokumentaalsarjale ketsid jalga jätta (1)

Henry Lääne
Copy
Mike Hall Euroliigas Milano Emporio Armani särgis. Aasta siis oli 2009.
Mike Hall Euroliigas Milano Emporio Armani särgis. Aasta siis oli 2009. Foto: Luca Lussoso/lapresse

Kogenud korvpallur Mike Hall on üks miljonitest inimestest, kes on vaadanud Michael Jordanile pühendatud dokumentaalsarja «The Last Dance». Euroliiga kogemusega Hall teatas sotsiaalmeedias, et oli valmis pärast tänavust hooaega ketsid varna riputama, kuid sarja vaadates otsustas ta meelt muuta.

35-aastane ääremängija ütles Twitteris, et sai «The Last Dance'i» vaadates aru: kui sportlase kirg armastatud ala vastu pole kuhugi kadunud, on vanus vaid arv passis.

«Ma pole küll kaugeltki nii hea kui Michael Jordan, aga ta oli 1998. aastal 35-aastane ning võinuks veel kaks-kolm aastat domineerida,» ütles näiteks Washington Wizardsi ja Milano Emporio Armani hingekirja kuulunud Hall.

204 cm pikkuse USA ja Iirimaa passiga jänki paremad päevad on tõele au andes möödas. Tänavu esindas ta Itaalia esiliigas Piacenzat, olles liiga üks paremaid pallureid: ta tõi keskmiselt 14,7 punkti, 10,6 lauapalli ja 3,5 resultatiivset söötu. Enne koroonapausi oli Halli tööandja läänekonverentsis kaheksas ehk oleks viimasena pääsenud play-off'i.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles