Bayerni peatreeneri arvates pole ühelgi meeskonnal koduväljaku eelist

Karl-Joosep Küngas
Copy
Hans-Dieter Flick.
Hans-Dieter Flick. Foto: ODD ANDERSEN/AFP

Saksamaa jalgpallihiiu Müncheni Bayerni peatreener Hans-Dieter Flick usub, et tühjade tribüünide ees mängimisel pole ühelgi meeskonnal mingisugust eelist. 

Saksamaa jalgpalli kõrgliiga jätkus eile pärast enam kui kahekuulist mänguseisakut. Kõik kohtumised peetakse publikuta ja sedasi vähemalt hooaja lõpuni. 

«Loogiline, et kõik on tavapärasest erinev. Kui staadionil on fännid, siis on ka õhkkond palju emotsionaalsem ning mängijad naudivad oma tegemisi rohkem,» selgitas Flick. «Olukord on siiski kõigile võrdne ja edukamana tulevad välja need, kes suudavad kiiremini kohaneda. Mingit eelist ühelgi meeskonnal pole.»

Bayern juhib 55 punktiga hetkel Bundesligat. Nendest jääb punkti kaugusele Dortmund, kes eile alistas 4:0 Schalke, kuid Bayernil on üks mäng vähem peetud ja kohtub täna tabeli keskmiku Berliini Unioniga. 

«Kõik algab sisuliselt nullist ja ma loodan, et suudame endise mänguvormi kiiresti taastada. Nüüd on oluline, et meeskonnakaaslased suudaksid üksteist rohkem motiveerida, kuna publikult seda tuge hetkel ei tule,» selgitas Flick.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles