Postimehe korvpalli-podcast'is «Mängumehed» oli Kristo Saagel, Siim Raudlal ja Jarmo Jagomäel külas endine Ehitustööriista pallur Henri Ausmaa.

Saate esimeses pooles olid luubi all möödunud nädala tähtsamad teemad. Kuidas muudab eriolukorra lõppemine korvpallitegelaste elu? Millal algavad 3x3 turniirid Eestis ja välismaal? Millised on Kaspar Treieri võimalused jõuda Itaalia kõrgliigasse? Kas Euroliiga hooaja lõpetamine Leedus tundub reaalne? Millise mulje jättis E-liiga? Vastuse saavad need ja paljud teised põnevad teemad. 

Juttu tuleb ka Eesti klubikorvpalli tulevikust. Praegu alaliidu liigade ja võistluste juhi rolli täitev Ausmaa räägib, millises seisus on Eesti ja Läti võistkonnad, mitu tiimi potentsiaalselt ühises sarjas osaleda võiks ning millal täpne formaat paika saadakse. Lisaks kaalutakse erinevaid variante, kuidas matšide arvu tõsta: laual on nii vanu tuttavaid lahendusi kui ka uusi ideid. 

Meenutustega läheme sel korral ajas tagasi 15 aastat, mil Ehitustööriist krooniti üllatuslikult Eesti meistriks. Toona kuulusid võidukasse tiimi nii Saage kui ka Ausmaa. Välja tulevad põnevad seigad seoses peatreener Allan Dorbeku, keskmängija Nathan Mielke ja teiste leegionäridega, Tartu Ülikooli spordihoone «põrgukatla» ning palju muuga. Lisaks selgub, kui palju raha tuli klubi juhtidel ootamatult välja käia. 

Eetrisse läks hooaja eelviimane «Mängumehed», mistõttu keskendume järgmisel nädalal kuulajate küsimustel. Kuigi nii mõndagi on juba rivis ootamas, kutsume üles meile teemasid saatma. Mõtted saab teele panna Postimehe e-mailile sport@postimees.ee, Facebooki lehele või kommentaariumisse. 

Kommentaarid
Copy