Bundesligas sai voor peetud: viimasena mänginud Leverkusen võttis kindla võidu

Postimees Sport
Copy
Kai Havertz (pildil) lõi eile kaks väravat.
Kai Havertz (pildil) lõi eile kaks väravat. Foto: Poolfoto via www.imago-images.de/imago images/Poolfoto

Koroonapausilt naasnud Saksamaa jalgpalli Bundesligas peeti eile ära 26. vooru viimane kohtumine. Leverkuseni Bayer alistas võõrsil 4:1 Bremeni Werderi meeskonna. 

Mängu varakult domineerima asunud Leverkusen jõudis esmakordselt sihile 28. minutil, kui täpne oli Kai Havertz. Seejärel läks aga kõigest kaks minutit ning tablool olid taas viiginumbrid. Kodumeeskonna eest tegi skoori Theodor Gebre Selassie. Ent sama kiiresti kui kaotusseisust välja tuldi, leidis kodumeeskond end uuesti kaotusseisust: 33 minutil oli täpne taas Havertz ning 2:1 Leverkuseni eduseisus mindi ka poolajapausile.

Teisel poolajal õnnestus külalismeeskonnal üsna kiiresti ka tühjade tribüünide ees peetud mäng ära otsustada. 61. minutil tegi Mitchell Weiser seisuks 3:1 ning lõppnumbrid kandis tabloole Kerem Demirbay. 

Leverkuseni ülekaal oli selge ka numbriliselt. Palli valdamine oli 61 protsenti külalismeeskonna kasuks, lisaks teeniti 9 nurgalööki ning vastastel lasti teha vaid üks pealelöök raamidesse.

Leverkuseni tõusis võidu järel viiendale tabelireale, jäädes viimasel Champions League'i kohal paiknevast RB Leipzigist maha vaid punktiga. Bremeni Werder jätkab väljalangemistsoonis, püsides 18 punktiga eelviimasel kohal.

Bundesliga tabeliseis
Bundesliga tabeliseis Foto: Sofascore.com
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles