Kahekordne olümpiavõitja on murtud ning magab emaga ühes voodis: ma ei suuda üksi olla (1)

Henry Lääne
Copy
Mikaela Shiffrin.
Mikaela Shiffrin. Foto: ANTONIO BAT / EPA

Mäesuusatamise superstaarile Mikaela Shiffrinile on viimased kuud olnud väga keerulised: ta on kaotanud isa ja vanaema. Surmad on talle rängalt mõjunud, mistõttu otsib ta lohutust emalt.

Ameeriklanna vanaema, 98-aastane Pauline Shiffrin suri eelmisel aastal loomulikku surma, kuid tema 65-aastane isa Jeff hukkus tänavu veebruaris õnnetuse tõttu, pärast seda, kui sai oma kodus raske peavigastuse.

Šveitsi väljaandega Blick vesteldes ütles 25-aastane Shiffrin, et surmad on teda murdnud. Ta lisas, et on pärast isa surma maganud emaga ühes voodis. «Ma ei tahtnud üksi olla. Ma ei suutnud.»

Kahekordse olümpiavõitja vend Taylor rääkis, kuidas üritab ema Eileen Mikaela ärevust peletada. Nimelt räägib mamma Shiffrin temaga kui lapsega ning mäesuusataja vastab emale samamoodi. Lõpuks purskavad nad naerma, tänu millele kaob südamevalu hetkeks ära.

Ameeriklanna võitis oma esimese olümpiakulla juba 18-aastasena ning ta on igati edukalt võtnud koondises üle Lindsey Vonni koha. Shiffrin on ka viiekordne maailmameister ja kolmekordne MK-sarja üldvõitja.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles