Tartu Ülikooli pallur läks sarnaselt Lepmetsaga tööle munitsipaalpolitseisse

Henry Lääne
Copy
Korvpallur Kent-Kaarel Vene (keskel) alustas täna tööd Tallinna Munitsipaalpolitsei Ametis.
Korvpallur Kent-Kaarel Vene (keskel) alustas täna tööd Tallinna Munitsipaalpolitsei Ametis. Foto: Mupo

Tänasest alustas Tallinna Munitsipaalpolitsei Ameti koosseisus oma esimest tööpäeva Tartu Ülikooli korvpallimeeskonna korvpallur Kent-Kaarel Vene.

«Kent-Kaarel alustas tööd meie noorsoogrupi koosseisus, kelle põhiline ülesanne on tegeleda noorte ja alaealiste probleemidega, eelkõige alaealiste suitsetamise ja alkoholi tarbimisega. Kümme aastat profina korvpalli mänginud noorel mehel neid pahesid küljes pole ja seega on heaks eeskujuks kõigile noortele,» ütles munitsipaalpolitsei ameti juhataja Aivar Toompere pressiteate vahendusel.

Esimesel päeval tehakse tutvust  erinevate linnaosade probleemsemate noorte kogunemiskohtadega. Päev algas Põhja-Tallinna ja Stroomi ranna ülevaatusega, kus koheselt sai märkuse koeraomanik, kelle koer oli ilma rihmata.

«Kui sellel aastal sai mupo meeskond riigiametite vahelisel korvpalliturniiril tubli kolmanda koha, siis järgmisel aastal on meil põhjust ootusrikkalt kuldse karika poole vaadata» arvas Toompere. «Tublide sportlaste üle on meil ainult hea meel ja neid on mupos tööl mitmeid, nende hulgas üks endine profijalgpallur (esmaspäeval profikarjääri lõpetanud Eesti koondise esikinnas Sergei Lepmets - toim.), kaks taekwondo maailma- ja Euroopa meistrivõistluste kuld ja hõbemedalimeest ning tänasest tubli noor korvpallur.»

26-aastane Vene on Eesti parima mängija Siim-Sander Vene vend. Korvpallurite isa Priit juhendas mullu Tartu Ülikooli, kes hoidis enne koroonakriisi Eesti ja Läti liigas kaheksandat ehk viimast play-off'i viivat kohta.

Kent-Kaarel Vene kuulus lõppenud hooajal Tartu Ülikooli vahetusmeeste sekka. Keskmiselt käis ta platsil ligi 14 minutit, millega viskas 2,52 punkti ja võttis 2,76 lauapalli mängu kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles