Saaremaa Võrkpalliklubi ei pruugi uuel hooajal jätkata: lahtisi otsi on veel palju

Postimees Sport
Copy
Saaremaa võrkpalliklubi tegevjuht Hannes Sepp.
Saaremaa võrkpalliklubi tegevjuht Hannes Sepp. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Saaremaa Võrkpalliklubi tabas koroonaviiruse puhangust tingitud kriis eriti valusalt, sest hooaja tähtsamate mängude võõrustamisest tekkima pidanud publikutulu jäi saamata, samal ajal kui kallitele (välis)mängijatele tuli palka maksta ikkagi lepingu kehtivusaja lõpuni.

Sepp ütles Võrkpall24.ee-le, et klubi jätkamise osas tahetakse otsus teha järgmise kuu jooksul ning praegu on veel palju lahtisi otsi. «Valitsus väidab, et koroonaviiruse teine laine tuleb raudselt. Küsimus on nende hinnangul selles, kas ta tuleb nagu nüüd, kevadel, või tsunamina. Kas meil on kulutusi sellises olukorras üldse mõtet teha, kui ka riik eriti ei toeta?» küsis ta.

Küsitavas seisus on mitmed Eesti spordiklubid, näiteks meie viimaste aastate selgelt tugevaim korvpallitiim BC Kalev/Cramo, mis pole veel tuleviku osas kindlat otsust vastu võtnud.

Saaremaa oli enne koroonakriisi tegemas ilusat hooaega. Euroopa tugevuselt kolmandas sarjas CEV Challenge Cup'is jõuti kaheksa parema hulka, kus kaotati Milano Powervolley'le. Eesti-Läti liigas võideti põhiturniir.

Eesti viimaste aastate üks edukamaid klubisid loodi 2017. aastal. Tegemist on Eesti ja Balti liiga tšempioniga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles