Endine Euroliiga mees kiitis Eesti koondislast: ta on igasuguse kahtluseta parim noormängija Itaalias!

Henry Lääne
Copy
Kaspar Treier (sinises).
Kaspar Treier (sinises). Foto: Volker Danzer / imago/HMB-Media

Eesti korvpallikoondislast Kaspar Treierit on viimastel nädalatel seostatud Itaalia tippklubi Sassariga. Viimased hooajad on ääremängija pallinud saapamaa esiliigas ning liigakaaslase Mike Halli arvates on eestlane igasuguse kahtluseta parim noormängija Itaalias.

Täna avaldas Treieri ja Sassari võimalikust tehingust artikli Itaalia tunnustatud korvpalliportaal Sportando, kelle teatel on ülemineku vormistamine lõppfaasis. Möödunud hooajal esindas 20-aastane meie mees Itaalia esiliiga üht paremat klubi Ravennat, kus sai keskmiselt kirja 9,8 punkti ja 4,5 lauapalli.

Eesti koondises debüteeris Treier tunamullu 30. novembril Gruusia vastu.

204 cm pikkuse USA ja Iirimaa passiga Halli, kes on mänginud Milano Armani eest ka Euroliigas, paremad päevad on küll tõele au andes möödas, kuid madalamal tasemel jagub temas kvaliteet ohtralt.

Tänavu esindas ta Itaalia esiliigas Piacenzat, olles liiga üks paremaid pallureid: ta tõi keskmiselt 14,7 punkti, 10,6 lauapalli ja 3,5 resultatiivset söötu. Enne koroonapausi oli Halli tööandja läänekonverentsis kaheksas ehk oleks viimasena pääsenud play-off'i.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles