Kaks kuud koroonaviiruse küüsis olnud jalgpallur: mulle öeldi, et saan 20 päevaga terveks

Henry Lääne
Copy
Martin Caceres Fiorentina särgis.
Martin Caceres Fiorentina särgis. Foto: Maffia/UK Sports Pics/SIPA/Maffia/UK Sports Pics/SIPA

Itaalia jalgpalli kõrgliigas palliva Fiorentina kaitsja Martin Caceres avalikustas, et oli kaks kuud koroonaviiruse küüsis. Uruguaylane ei kaotanud karantiinis aga huumorimeelt, sõnades Instagrami otseülekandes, et sõlmis viirusega lepingu.

33-aastane vutimees ütles, et esimesed koroonaviiruse sümptomid esinesid tal 8. märtsil. «Mulle öeldi, et 20 päevaga saab kõik korda. Esimese negatiivse testi sain aga pärast kahte kuud.»

Caceres võttis arstiga ühendust, kui tundis, et tema kopsud ei tööta korralikult. «Mulle öeldi, et midagi hullu pole lahti ning olen varsti terve. Ilmselgelt armus koroonaviirus minusse ega tahtnud lahkuda. Olen nüüd saanud kaks negatiivset testi ja tunnen end uue inimesena,» lisas ta.

98 korda Uruguayd esindanud Caceres, kes lõi esimese koondisevärava 2011. aastal Eesti vastu, liitus Fiorentinaga mullu. Klubitasandil on ta varasemalt esindanud näiteks FC Barcelonat ja Torino Juventust. 

Viimased uudised Itaaliast räägivad, et kõrgliiga tänavune hooaeg peab lõpema hiljemalt 20. augustil ning järgmise hooajaga tahetakse pihta hakata 1. septembril. Millal mängud jätkuda võivad, on praegu aga selgusetu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles