Ülisuure rahasüsti saav Newcastle jahib jalgpallimaailma säravamaid staare

Postimees Sport
Copy
James Rodriguez (vasakul) ja Gareth Bale 2015. aastal.
James Rodriguez (vasakul) ja Gareth Bale 2015. aastal. Foto: ANDREA COMAS/REUTERS

Inglismaa jalgpalli kõrgliiga keskmik Newcastle United saab õige pea ametlikult uue omaniku, misjärel tõustakse hoobilt maailma rikkamate sekka. 

Tiimi võtab üle Saudi Araabia kroonprints Mohammed bin Salman, kes toob endaga suured rahalaevad. Äsja kinnitasid Premier League´i juhid, et nad lubavad umbes 300 miljoni naelsterlingi maksva tehingu läbiviimise. Tõenäoliselt hakkab Newcastle ka esimesel võimalusel investeerima uutesse mängijatesse, radaril on mitmed tipptegijad. 

Suurbritannia meedia andmetel jahitakse teiste hulgas Gareth Bale´i, Edinson Cavanit ja James Rodriguezit. Ekspertide arvates on Madridi Realis palliva Bale´i liitumine ebatõenäoline, ülejäänud kaks võiksid aga Newcastle´i pakkumist kaaluda. 

Lisaks on uusrikaste võistkonnaga seostatud Arturo Vidali. Barcelona tekkisid koroonakriisi ajal finantsraskused, Tšiili pallur on üks neist, kes soovitakse rahaks teha. Poolkaitsja eest tuleks lauale käia 15-20 miljonit eurot. 

Koroonapausil püsivas Inglismaa kõrgliigas hoiab Newcastle 13. kohta. Kusjuures veel neli aastat tagasi langeti üheks hooajaks esiliigasse. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles