Inglismaa jalgpallikoondislase võimas minek jätkus ka Wolfsburgis

Karl-Joosep Küngas
Copy
Jadon Sancho on tagasi Dortmundis.
Jadon Sancho on tagasi Dortmundis. Foto: AFP/MARTIN MEISSNER/SCANPIX

Inglismaa jalgpallikoondise ja Dortmundi ründetuus Jadon Sancho on tänavu Saksamaa kõrgliigas pöörases hoos. 27 vooruga on mängumehel koos 14 väravat ja 16 söötu ehk panustanud 30 tabamusse. 

Just 16. söödupunkti sai Sancho kirja täna Wolfsburgi vastu, kui inglane 2:0 võidumängus teisele tabamusele eeltöö tegi. Sanchost sai sel hooajal esimene mees, kes väravate ja söötude arvestuses 30ni jõudnud. Teist kohta hoiab Müncheni Bayerni ründaja Robert Lewandowski, kes löönud 26 väravat ja jaganud 3 resultatiivset söötu.

Olgugi, et 20-aastase talendika inglase panus on olnud märkimisväärne, siis pidi ta tänast kohtumist pingilt alustama. Sama saatus oli tal ka eelmisel nädalal Schalke vastu.

Arvatakse, et kuna mängugraafik on üsna tihe ja Dortmundi järgmiseks vastaseks on tabeliliider Müncheni Bayern, siis hoitakse oma parimaid mängijaid värskena just selleks lahinguks. Wolfsburgi vastu pidi pingilt alustama ka 17-aastane Giovanni Reyna, kes muidu üsna tavapäraselt algrivistusse kuulub.

Jadon Sancho nimi jõuab üha rohkem meediasse, sest temast huvituvad mitmed suurklubid. Tema allkirja ihkavad nii Manchester United, Liverpool kui ka Müncheni Bayern ise. Noormehe hinnalipik on kergitatud 110 miljoni euroni, mida praeguse kriisi ajal keegi väga kulutada ei jaksa.

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles