Võigas õnnetus: Saksamaa suusataja virutas suusakepi endal läbi jala

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Jessica Löschke.
Jessica Löschke. Foto: Instagram @jessiloeschke

Saksamaa murdmaasuusataja Jessica Löschke peab tänama õnne, et ta sportlaskarjäär läbi pole, pärast seda kui neiu õnnetul viisil endal suusakepi läbi jala virutas.

20-aastane sakslanna oli parasjagu murdmaajooksu trennis, kui libises ja suusakepi õnnetul kombel läbi vasaku sääre lõi, raporteerib Bild. Väljaande väitel oli õnnetuspaigas palju verd ning Löschke kisa kuulis lähedal olnud juhendaja, kes hoolealusele kohe kiirabi kutsus.

Päästetöötajad lõikasid suusakepi mõlemad otsad ära ning viisid Löschke Dresdeni Ülikooli kliinikumi, kus operatsiooni käigus eemaldati ka ülejäänud suusakepp. 

Saksamaa suusakoondise arsti Tom Kastneri sõnul oli Löschkel kõvasti õnne. «Jessical oli selles õnnetus juhtumist palju õnne, sest ta ei kahjustanud ühtegi suuremat veresoont ega tabanud jalas olevaid närve,» sõnas ta ning kinnitas, et sakslanna sportlaskarjäär ohus pole. 

Sakslanna ise sõnas oma Instagrami jälgijatele pärast vahejuhtumit: «Esiti olin mõistagi šokis, kuid nii kiirabi kui ka arstid siin Dresdeni haiglas olid ülimalt profesionaalsed.»

20-aastane Löschke on Saksamaa üks lootustandvamaid noorsuusatajaid, kes on juba praegu jala ukse vahele saanud ka riigi täiskasvanute koondises. Märtsis toimunud juunioride MMil näitas sakslanna sprindi kvalifikatsioonis seitsmendat aega, kuid veerandfinaalist ta enam edasi ei saanud.   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles