E-spordis maailma eliidile vastu astunud Tottenhami staar: olin rohkem närvis kui staadionil

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Dele Alli.
Dele Alli. Foto: Reuters/ScanPix

Tottenham Hotspuri jalgpalliklubi mängumehed Dele Alli ja Kyle Walker-Peters võtsid hiljuti osa heategevuslikust Fortnite'i turniirist, kus neil tuli vastamisi minna tõeliste maailma tippudega. Ning nagu mehed hiljem tunnistasid, võttis see neil korralikult jala värisema. 

Alli ja Walker-Peters läksid vastamisi 50 maailma eliiti kuuluva Fortnite'i duoga ning Delstroyeri pseudonüümi kasutav Alli sõnas, et närveeris pult pihus ikka korralikult. «See erineb täielikult jalgpalli mängimisest. Olen siin palju rohkem närvis kui staadionil,» lausus ta. 

Tegemist oli Gamers Without Borders organisatsiooni poolt korraldatud heategevusliku turniiriga, mille auhinnafond oli miljon dollarit. Teenitud summat ei saanud mängurid aga mitte endale, vaid see suunati nende poolt välja valitud organisatsioonile. Tottenhami duo platseerus 41 kohale, turniiri võitsid OVA Zeston ja OVA Scout. 

«Fortnite on midagi, mis on meid tiimikaaslastega ühendanud. Kyle Walker-Peters on selles väga hea ning samamoodi olen [koondisekaaslase] Jadon Sanchoga palju Fortnite'i mänginud. See toob meid kokku, mis on hea, sest õppime teineteist niimoodi platsiväliselt palju rohkem tundma,» leidis Alli. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles